DANISH FLY

Free like a bird

Partner site

UdskrivEmail

På denne side kan du som samarbejdspartner til Danish Fly, frit download billeder og logo af høj opløsning til brug i de medier, hvor I reklamerer for vores produkter.

Har du set andre billeder fra Danish Fly der ikke er vist på denne side, blot kontakt os, så skal vi forsøge at finde det/dem i vores arkiv.

De fleste billeder ligger i en opløsning på ca. 2000 x 1500. Visse billeder har vi i endnu højere opløsning, så skal du/I bruge billeder af højere opløsning, blot kontakt os.

Når du klikkker på et lille billede, kommer et større frem på skærmen. I bunden af dette større billede er et navigeringspanel, hvor du bla. kan få vist billedet i fuld størrelse.

For at logge ud igen, skal du blot trykke på "Log på" knappen øverst til højre på skærmen for at komme til log på/af siden igen.

 

Logo:

Logo som PDF dokument for scalering efter behov.

 

 

Billeder - 1:

Disse billeder repræsenterer Danish Fly med flyvninger over København og andre steder i landet samt enkelte billeder med kunder.

 

Billeder - 2:

Disse billeder repræsenterer Danish Fly i andre opgavetyper end flyvninger med passagerer, som kan være gyro optagelser, luftfoto og kulisse baggrund.

 

Kontakt os !

Email: booking@danishfly.dk

Tel: +45 51234444

Telefontid: Hverdage kl. 9-16

Svarer vi ikke telefonen, har vi travlt eller flyver, så send en email.

Særopgaver (ikke gavekort): Ring alle dage

Kontor adresse:

DANISH FLY

Stavangergade 1

DK - 2100 Østerbro

Danmark

Yderligere information:

CVR: 58918652

Bank: Danske Bank

Reg nr. - Konto: 4180 - 4180 781 226

SWIFT-BIC: DABADKKK

IBAN: DK35 3000 4180 781 226

Operated by Copenhagen AirTaxi® A/S