DANISH FLY

Free like a bird

Luftfotografering

UdskrivEmail

Hos DANISH FLY har vi oparbejdet stor erfaring i at udføre Foto og Video optagelser. Vores helikoptere fylder ikke meget, er nemme at manøvrere og med en eller flere døre afmonteret har fotografen frit spild med at filme fra store vinkler.

Monterer vi fotografen med et forudjusteret "gunners bælte" i stedet for sikkerhedsselen, kan fotografen med samme sikkerhed, læne sig ud ad helikopteren fra sit sæde og dermed få endnu større frihed til at filme netop den vinkel fotografen har brug for.

Sammenlignet med fly har vi ingen vinger der begrænser udsynet samt vi kan flyve meget langsomt, ofte vinkle os i ønskede vinkler, som flyvende sidelæns. Meget hurtigt kan vi vende os rundt til de ønskede retninger, uden først at skulle lave store vendecirkler som et fly.

Over ikke beboet områder, som land og vand, kan vi komme helt ned til overfladen og meget tæt på objektet der skal filmes, sålænge der tages hensyn til 3. part på jorden (dyr og mennesker) og det er forsvarligt.

Selvom helikoptere er lidt dyrere at bruge end en flyvemaskine, er vi til gengæld meget mere effektive i flyvningen og hurtigere færdig med opgaven.
Vores cruise hastighed for at nå frem til målet er også på højde med alm. små propelfly.

Som en af vores kunder der var vandt til at bruge fly sagde første gang han prøvede at fotografere fra helikopter: "Det er næsten for nemt".

Har man opgaver i eller omkring København eller Sydsverige, ved at vælge os kan du spare en større udgift i transittid, sammenlignet med hvis du startede fra Roskilde Lufthavn.

Eller hvis ønsket, kan vi sikkert samle fotografen op fra en forudgodkendt græsplæne eller mark tæt på opgaven.


Standard pris:

Venligst se vores Vejledende prisliste.
Se de flotte luftfotos af København og omegn taget fra vores helikopter her.

 

Kontakt os !

Email: booking@danishfly.dk

Tel: +45 51234444

Telefontid: Hverdage kl. 9-16

Svarer vi ikke telefonen, har vi travlt eller flyver, så send en email.

Særopgaver (ikke gavekort): Ring alle dage

Kontor adresse:

DANISH FLY

Stavangergade 1

DK - 2100 Østerbro

Danmark

Yderligere information:

CVR: 58918652

Bank: Danske Bank

Reg nr. - Konto: 4180 - 4180 781 226

SWIFT-BIC: DABADKKK

IBAN: DK35 3000 4180 781 226

Operated by Copenhagen AirTaxi® A/S