DANISH FLY

Free like a bird

Helikopter Gavekort

UdskrivEmail

Glæd en i din familie, en ven eller kollega. Giv en oplevelse for livet med et gavekort til en helikoptertur på en af vores flyvedage i København, eller om sommeren når vi udfører rundflyvning ude i sommerlandet.

Eller hvad med et individuelt gavekort, hvor du køber en hel helikopter for et bestemt antal minutter, så gavemodtageren kan invitere yderligere 2 personer med. På individuelle ture bestemmer man helt selv hvilken dag man vil flyve og hvorhen. Minutterne tæller fra helikopteren letter fra sin base til den er retur igen.

Du kan læse nærmere på denne hjemmeside under sektionen "Rundflyvning" hvor og hvornår vi udfører rundflyvninger i København og andre steder i landet.

Priser for rundflyvning i København og andre steder i landet kan ses under Rundflyvning København samt den Vejledende prisliste.

 

Vi kan levere gavekortet på følgende 3 måder

 

Gavekort Gavekort + Gavepose Gavekort + Gavepose + Matchbox helikopter
Ekspeditionsgebyr: kr. 45,-

Gavepose: kr. 15,-

Ekspeditionsgebyr: kr. 45,-

Matchbox helikopter: kr. 95,-

Gavepose: kr. 15,-

Ekspeditionsgebyr: kr. 45,-

Beskrivelse:

  • Gavekortet er printet i A4 format, foldet til A5 format.
  • Gaveposen er en boblekonvolut i enten metallisk rød eller blank sølv farve. Tilføj et flot gavebånd eller en rosette samt til & fra kort, så er den klar som gave.
  • Matchbox helikopteren er en lille Robinson R44 Clipper II legetøjshelikopter i det kendte mærke MATCHBOX, velegnet som "appetitvækker" til før turen samt et godt minde til efter turen. Den er lavet i metal og plastik og den repræsenterer de helikoptere DANISH FLY flyver med. Ikke velegnet for børn under 3 år. Klik på billedet til højre for stor størrelse.

 

Levering:

Gavekortet kan sendes med posten mod betaling af ekspeditionsgebyr, eller afhentes uden ekstra omkostninger på vores adresse i København.

Betalingsbetingelser: Forudbetaling ved bankoverførsel eller betaling (Kontant, Dankort, Kreditkort) ved afhentning på vores adresse.

Bemærk: Ønsker du at afhente gavekortet på vores kontor, giv os et ring først eller email os, da kontoret til tider kan være ubemandet grundet andre opgaver i firmaet.

 

Vi tager imod Dankort på vores kontor.

Konto oplysninger:

  • Bank: Danske Bank
  • Reg #: 4180
  • Konto #: 4180781226

 

Udfyld vores Gavekort formular for spørgsmål eller bestilling af Gavekort *

 

* Følgende gælder for køb af Gavekort:

  • Gavekortet er gyldigt i 2 år fra udstedelsesdato, så modtageren kan selv vælge hvor og hvornår denne vil bruge gavekortet.
  • Gavekortet udstedes på et ønsket beløb, ikke på et bestemt produkt.
  • Gavekortet kan ikke refunderes. Dog er der mindre end kr. 50,- resterende på gavekortets værdi efter brug, kan det resterende beløb udbetales.

 

Kontakt os !

Email: booking@danishfly.dk

Tel: +45 51234444

Telefontid: Hverdage kl. 9-16

Svarer vi ikke telefonen, har vi travlt eller flyver, så send en email.

Særopgaver (ikke gavekort): Ring alle dage

Kontor adresse:

DANISH FLY

Stavangergade 1

DK - 2100 Østerbro

Danmark

Yderligere information:

CVR: 58918652

Bank: Danske Bank

Reg nr. - Konto: 4180 - 4180 781 226

SWIFT-BIC: DABADKKK

IBAN: DK35 3000 4180 781 226

Operated by Copenhagen AirTaxi® A/S